Daha parlak bir gelecek için küresel projeler

IPI AG’nin şirket içi mühendisler, araştırmacılar ve yenilikçilerden oluşan ekibinin yanı sıra geniş ortak ve yan kuruluş ağımız ortak bir tutkuyla bir araya getirilmektedir: dünya çapındaki şirketler için çevre dostu, yenilenebilir ve ekonomik açıdan karlı çözümlerin geliştirilmesi.

Yan kuruluşlarımızla işbirliği içinde, Almanya, Moldova, İtalya ve daha birçok alanda çeşitli orta ve büyük ölçekli projeleri başarıyla hayata geçirdik. Ticari çalışmalara ek olarak, ürünlerimize sürekli değer katmak ve hidrotermal karbonizasyon teknolojimiz veya IPI AG’nin dikey eksenli rüzgar türbinleri gibi yenilenebilir enerji için alternatif yenilikçi çözümler bulmak için de titiz araştırmalar yürütüyoruz.

IPI AG’nin çalışma şekli, yan kuruluşlarımızın her birini tek bir projeye veya holdingin bir kısmına atamaktır. Bu şekilde, hem üstlendiğimiz ticari projeleri geliştirebileceğimizi hem de müşterilerimizin işlerine değer katabileceğimizi ve daha fazla araştırmaya ayıracak zaman ve kaynaklara sahip olmamızı sağlayabiliriz. IPI AG, planlamadan mühendislik ve inşaata, bakım ve danışmanlık gibi her adımı ele almaktadır.

Daha önce tamamladığımız projelerden bazılarına bir göz atın:

Menü